In het zonnetje buiten werken? Dit heb je nodig

Het kwik stijgt naar de 25 graden en de zon schijnt volop. En dat terwijl jij binnen achter je bureau zit. Want er moet nu eenmaal gewerkt worden. Maar waarom zou je dat niet buiten doen? Met deze tips verplaats jij je werkdag naar buiten.

Tips om buiten in de zon te werkenJe mails beantwoorden op het terras, brainstormen in het park of een voorstel uitwerken aan de waterkant. Klinkt net wat aantrekkelijker dan binnen achter je bureau zitten toch? Gelukkig zijn er tegenwoordig volop mogelijkheden om buiten te werken zonder in te leveren op je efficiëntie of dat ene belangrijke telefoontje mis te lopen. Onderstaand enkele handige accessoires en tips voor buiten werken.


Oplader op zonne-energie

Ook al is de levensduur van batterijen flink verbeterd, toch houdt het een keer op. Voorkom dat je zonder stroom komt te zitten en neem een oplader op zonne-energie mee.


Voorkom reflectie met een zonbeschermer

Werken in een plekje in de zon? Maak dan met een zonbeschermer een einde aan die irritante reflectie in je beeldscherm. Er zijn verschillende modellen te koop waarmee je de zon weghoudt van je scherm en je gewoon door kunt werken.


Meer privacy met een beeldschermfilter

In de schaduw is de zichtbaarheid op je scherm prima. Maar misschien wel te goed. Voorkom daarom dat anderen op je scherm meekijken met een beeldschermfilter.


Voorkom zand in je laptop

Op het strand doorwerken? Zorg dan voor een goede hoes voor je laptop of tablet. Zand in het apparaat kan weleens einde verhaal betekenen.


Overal online

Als ondernemer is internet onmisbaar. Een Wi-Fi verbinding is daarom wel zo handig. Is deze er niet? Gebruik dan je smartphone of dongel als persoonlijke hotspot. Zo kun je alsnog internetten op je tablet of laptop. Let wel even op je databundel om onaangename verrassingen te voorkomen.


Altijd en overal bereikbaar

Tot slot wil je als ondernemer altijd en overal bereikbaar zijn. Gelukkig zijn hiervoor slimme zakelijke telefonie oplossingen waarmee je jouw mobiele bereikbaarheid eenvoudig regelt. Bij sommige services is het zelfs mogelijk via je mobiel uit te bellen met je vaste telefoonnummer, zodat niemand merkt dat je in het zonnetje aan het werk bent. Zo blijf je bereikbaar voor je klanten en collega's, ook op het terras en in het park.

Bron: ZZPservicedesk.nl

Andere interessante tips

 • Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Met de voortdurende digitalisering van de samenleving is mobiel werken al lang geen unicum meer. Jonge professionals schijnen zelfs een voorkeur te hebben voor een werkgever waar zij mobiel kunnen werken, boven een riant salaris. Toch blijkt er gek genoeg nog nauwelijks beleid voor mobiel werken. Wij helpen je graag op weg met je mobiele bereikbaarheid!

 • Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Met alle technologische mogelijkheden zijn mensen bereikbaarder dan ooit. Het is ontzettend verleidelijk om even je mail bij te werken, nog even de resultaten te checken of tóch dat telefoontje van die grote klant nog even te beantwoorden. Voor sommige mensen leidt deze vervaging van werk- en privétijd tot werkstress. Dat kun je echter voorkomen! Wij helpen je graag op weg. 

 • De perfecte koffer voor zakenreizigers

  De perfecte koffer voor zakenreizigers

  Maak jij regelmatig business trips of ben je dagelijks op pad met een hoop spullen in je trolley? Dan is de nieuwe G-RO koffer jouw nieuwe reismaatje die flexibel ondernemen nog gemakkelijker maakt.

 • Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Of je nu van jongs af aan al een ondernemersdroom hebt of dat de drang om te ondernemen pas net is ontstaan; voor jezelf beginnen is behoorlijk spannend. Wij helpen je daarom graag bij jou eerste stappen als ondernemer met deze vijf tips voor startende ondernemers.

 • 8 tips om je data beter te beveiligen

  8 tips om je data beter te beveiligen

  De beveiliging van je data is niet alleen essentieel, maar voor MKB-bedrijven soms ook een flinke uitdaging. Daarom hebben we acht tips voor je om de data van jouw bedrijf beter te beveiligen.

 • Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Pagina's op je smartphone die traag of niet volledig laden zijn voor veel mensen een ergernis. En eerlijk is eerlijk, het past dan ook niet meer in het plaatje van onze high tech maatschappij waarin alles snel moet gaan. Google gaat met het open-source project Accelerated Mobile Pages (AMP) de strijd aan met trage content die de online ervaring onnodig vertraagt.

 • Zo gaan topondernemers om met stress

  Zo gaan topondernemers om met stress

  Stress, stress en nog eens stress. Heb jij soms ook het gevoel dat je minder productief bent door stress op de werkvloer? Laat je dan inspireren door de manier waarop deze topondernemers ermee omgaan.

 • Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Veel ondernemers denken dat je door de hele dag keihard door te werken het meeste uit je werkdag haalt. Onderzoek van carrièrewebsite The Muse toont echter aan dat dit niet het geval is. Maar hoe haal je dan wel het meeste uit je werkdag? We vertellen het je in dit artikel.

 • Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  De Prinsjesdag van 2015 bracht dit keer goed nieuws en positieve vooruitzichten. Zo zit de economie volgend jaar weer op het niveau van voor de crisis. Benieuwd welke gevolgen dit voor jou als ondernemer heeft? Wij hebben de belangrijkste veranderingen op een rij gezet.

 • 3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  Werk en privé versmelten steeds meer en daardoor vervagen ook de kantoortijden. Het is echter niet voor iedere organisatie weggelegd om 24/7 bereikbaar te zijn. Of toch wel? Hosted telefonie kan dan uitkomst bieden. Wij geven je graag 3 tips om ervoor te zorgen dat geen oproep verloren gaat. Zo is jouw business optimaal bereikbaar voor jouw relaties!

 • 5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  Communicatie kent vrijwel geen beperkingen in tijd of plaats meer.  Het aantal mobiele devices is ongekend hoog.  Ook sociale media zijn door het grote aantal gebruikers nog altijd belangrijke communicatiekanalen. Dit brengt niet alleen talloze mogelijkheden, maar ook verwachtingen met zich mee. We leven in een 24-uurs economie. Iedereen kan altijd en overal bereikbaar zijn.  Maar wil jij dat wel?  Hoe bereikbaar moet jouw organisatie eigenlijk zijn? Wij zetten 5 vragen op een rijtje om daar achter te komen.

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Volledige controle

Volledige controle

Neem uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Met dean remote voor Compleet heeft u altijd en overal toegang tot uw kantoortelefoon en bent u mobiel bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer. Geen dikke handleidingen met ingewikkelde termen, gewoon een paar keer klikken en je bent klaar.