In het zonnetje buiten werken? Dit heb je nodig

Het kwik stijgt naar de 25 graden en de zon schijnt volop. En dat terwijl jij binnen achter je bureau zit. Want er moet nu eenmaal gewerkt worden. Maar waarom zou je dat niet buiten doen? Met deze tips verplaats jij je werkdag naar buiten.

Tips om buiten in de zon te werkenJe mails beantwoorden op het terras, brainstormen in het park of een voorstel uitwerken aan de waterkant. Klinkt net wat aantrekkelijker dan binnen achter je bureau zitten toch? Gelukkig zijn er tegenwoordig volop mogelijkheden om buiten te werken zonder in te leveren op je efficiëntie of dat ene belangrijke telefoontje mis te lopen. Onderstaand enkele handige accessoires en tips voor buiten werken.


Oplader op zonne-energie

Ook al is de levensduur van batterijen flink verbeterd, toch houdt het een keer op. Voorkom dat je zonder stroom komt te zitten en neem een oplader op zonne-energie mee.


Voorkom reflectie met een zonbeschermer

Werken in een plekje in de zon? Maak dan met een zonbeschermer een einde aan die irritante reflectie in je beeldscherm. Er zijn verschillende modellen te koop waarmee je de zon weghoudt van je scherm en je gewoon door kunt werken.


Meer privacy met een beeldschermfilter

In de schaduw is de zichtbaarheid op je scherm prima. Maar misschien wel te goed. Voorkom daarom dat anderen op je scherm meekijken met een beeldschermfilter.


Voorkom zand in je laptop

Op het strand doorwerken? Zorg dan voor een goede hoes voor je laptop of tablet. Zand in het apparaat kan weleens einde verhaal betekenen.


Overal online

Als ondernemer is internet onmisbaar. Een Wi-Fi verbinding is daarom wel zo handig. Is deze er niet? Gebruik dan je smartphone of dongel als persoonlijke hotspot. Zo kun je alsnog internetten op je tablet of laptop. Let wel even op je databundel om onaangename verrassingen te voorkomen.


Altijd en overal bereikbaar

Tot slot wil je als ondernemer altijd en overal bereikbaar zijn. Gelukkig zijn hiervoor slimme zakelijke telefonie oplossingen waarmee je jouw mobiele bereikbaarheid eenvoudig regelt. Bij sommige services is het zelfs mogelijk via je mobiel uit te bellen met je vaste telefoonnummer, zodat niemand merkt dat je in het zonnetje aan het werk bent. Zo blijf je bereikbaar voor je klanten en collega's, ook op het terras en in het park.

Bron: ZZPservicedesk.nl

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Volledige controle

Volledige controle

Neem uw kantoortelefoon mee op uw smartphone. Met dean remote voor Compleet heeft u altijd en overal toegang tot uw kantoortelefoon en bent u mobiel bereikbaar op uw zakelijke telefoonnummer. Geen dikke handleidingen met ingewikkelde termen, gewoon een paar keer klikken en je bent klaar.