Hippe flexwerkplekken in Nederland

Flexwerkplekken schieten op steeds meer plekken in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Ideaal als je even het kantoor de boel de boel wilt laten of onderweg even snel die offerte wilt afmaken. Maar waar vind je ze? Wij hebben een paar hippe flexwerkplekken voor je verzameld.

Goede gasten

Flexwerkplekken Goede Gasten in ArnhemWaar: Arnhem
Wat: Goede gasten is een gratis flexwerkplek in Arnhem met werkplekken en ontmoetingsruimtes voor ondernemers. In het flexcafé Grand Café Mahler heb je comfortabele flexplekken met Wi-Fi en volop mogelijkheden voor een goede kop koffie/ thee en lunch.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het? Gratis
Handig: in het Grand Café kun je op je gemak een hapje eten.

Meer info vind je op Goedegasten.nl


Smart Business Center

Flexwerkplekken Smart Business CenterWaar: Amsterdam & Alkmaar
Wat: Get flexible met de flexwerkplekken van het Smart Business Center. Wil je werken & netwerken combineren? Dan neem je ruimte in de open ruimte. Toch liever wat privacy of concentratie vereist? Dan zijn er ook diverse flexwerkkantoren. Coffeecorner, Wi-Fi en business lounge zijn natuurlijk allemaal aanwezig.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het: werkplekken zijn te huur vanaf € 15 per dag (excl. btw). 

Meer info vind je op Smartbusinesscenter.nl


Good Place 2 Work

Flexwerkplekken Good Place 2 WorkWaar: Rotterdam
Wat: een redelijk uniek concept, namelijk een flexwerkplek enkel voor vrouwelijke ondernemers. Good Place 2 Work is een kleinschalige flexwerkomgeving met een "stilte" kantoor en een open werkomgeving waar je kunt overleggen en telefoneren.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het: werkruimte is te huur vanaf 50 euro per 10 uur of 150 euro per maand, inclusief koffie/ thee, draadloos internet en printen & kopiëren.
Handig: de eerste keer kun je tegen een introductietarief komen ‘proefwerken’ & lunch catering is mogelijk.

Meer info vind je op Goodplace2work.com 


Nomadz

Flexwerkplekken NomadzWaar: Utrecht, Den Haag & Eindhoven
Wat: 'Een inspirerende werkomgeving voor creatieve ondernemers'. Zo zet Igluu zichzelf op de kaart. In de Igluu OneSpace en DaySpace werkplekken vind je dan ook vooral tekstschrijvers, vormgevers en webdevelopers. De werkplekken hebben comfortabele stoelen, snel draadloos internet, een professionele A3-laserprinter en natuurlijk verse koffie. Ook hier heb je de keuze uit stilte werkplekken, ruime tafels waar je met meerdere ondernemers aanschuift, vergaderruimtes en zelfs een dakterras. 
Wat kost het: Een DaySpace abonnement heb je vanaf 137 euro per maand (excl. btw).
Handig: koelkast voor je lunch aanwezig.

Meer info vind je op Igluu.nl 


Coffee Company

Flexwerkplekken bij CoffeecompanyWaar: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Groningen, Delft
Wat: ok, niet echt een officiële flexwerkplek, maar wel populair onder jonge ondernemers om even de laptop open te klappen. Met een goede bak koffie natuurlijk. Voordeel is de dynamische omgeving en gratis zitplek en Wi-Fi. Al moet je de rumoerige omgeving voor lief nemen.
Vergaderfaciliteiten: niet aanwezig
Wat kost het? Gratis. Op de kop koffie na dan.

Meer info vind je op Coffeecompany.nl  

 

Keuze genoeg dus om ook buiten je kantoor aan de slag te gaan. En je mobiele bereikbaarheid? Die blijft met onze slimme telefonie & internet pakketten natuurlijk gewoon optimaal!

Andere interessante tips

 • Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Met de voortdurende digitalisering van de samenleving is mobiel werken al lang geen unicum meer. Jonge professionals schijnen zelfs een voorkeur te hebben voor een werkgever waar zij mobiel kunnen werken, boven een riant salaris. Toch blijkt er gek genoeg nog nauwelijks beleid voor mobiel werken. Wij helpen je graag op weg met je mobiele bereikbaarheid!

 • Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Met alle technologische mogelijkheden zijn mensen bereikbaarder dan ooit. Het is ontzettend verleidelijk om even je mail bij te werken, nog even de resultaten te checken of tóch dat telefoontje van die grote klant nog even te beantwoorden. Voor sommige mensen leidt deze vervaging van werk- en privétijd tot werkstress. Dat kun je echter voorkomen! Wij helpen je graag op weg. 

 • De perfecte koffer voor zakenreizigers

  De perfecte koffer voor zakenreizigers

  Maak jij regelmatig business trips of ben je dagelijks op pad met een hoop spullen in je trolley? Dan is de nieuwe G-RO koffer jouw nieuwe reismaatje die flexibel ondernemen nog gemakkelijker maakt.

 • Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Of je nu van jongs af aan al een ondernemersdroom hebt of dat de drang om te ondernemen pas net is ontstaan; voor jezelf beginnen is behoorlijk spannend. Wij helpen je daarom graag bij jou eerste stappen als ondernemer met deze vijf tips voor startende ondernemers.

 • 8 tips om je data beter te beveiligen

  8 tips om je data beter te beveiligen

  De beveiliging van je data is niet alleen essentieel, maar voor MKB-bedrijven soms ook een flinke uitdaging. Daarom hebben we acht tips voor je om de data van jouw bedrijf beter te beveiligen.

 • Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Pagina's op je smartphone die traag of niet volledig laden zijn voor veel mensen een ergernis. En eerlijk is eerlijk, het past dan ook niet meer in het plaatje van onze high tech maatschappij waarin alles snel moet gaan. Google gaat met het open-source project Accelerated Mobile Pages (AMP) de strijd aan met trage content die de online ervaring onnodig vertraagt.

 • Zo gaan topondernemers om met stress

  Zo gaan topondernemers om met stress

  Stress, stress en nog eens stress. Heb jij soms ook het gevoel dat je minder productief bent door stress op de werkvloer? Laat je dan inspireren door de manier waarop deze topondernemers ermee omgaan.

 • Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Veel ondernemers denken dat je door de hele dag keihard door te werken het meeste uit je werkdag haalt. Onderzoek van carrièrewebsite The Muse toont echter aan dat dit niet het geval is. Maar hoe haal je dan wel het meeste uit je werkdag? We vertellen het je in dit artikel.

 • Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  De Prinsjesdag van 2015 bracht dit keer goed nieuws en positieve vooruitzichten. Zo zit de economie volgend jaar weer op het niveau van voor de crisis. Benieuwd welke gevolgen dit voor jou als ondernemer heeft? Wij hebben de belangrijkste veranderingen op een rij gezet.

 • 3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  Werk en privé versmelten steeds meer en daardoor vervagen ook de kantoortijden. Het is echter niet voor iedere organisatie weggelegd om 24/7 bereikbaar te zijn. Of toch wel? Hosted telefonie kan dan uitkomst bieden. Wij geven je graag 3 tips om ervoor te zorgen dat geen oproep verloren gaat. Zo is jouw business optimaal bereikbaar voor jouw relaties!

 • 5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  Communicatie kent vrijwel geen beperkingen in tijd of plaats meer.  Het aantal mobiele devices is ongekend hoog.  Ook sociale media zijn door het grote aantal gebruikers nog altijd belangrijke communicatiekanalen. Dit brengt niet alleen talloze mogelijkheden, maar ook verwachtingen met zich mee. We leven in een 24-uurs economie. Iedereen kan altijd en overal bereikbaar zijn.  Maar wil jij dat wel?  Hoe bereikbaar moet jouw organisatie eigenlijk zijn? Wij zetten 5 vragen op een rijtje om daar achter te komen.