Hippe flexwerkplekken in Nederland

Flexwerkplekken schieten op steeds meer plekken in Nederland als paddenstoelen uit de grond. Ideaal als je even het kantoor de boel de boel wilt laten of onderweg even snel die offerte wilt afmaken. Maar waar vind je ze? Wij hebben een paar hippe flexwerkplekken voor je verzameld.

Goede gasten

Flexwerkplekken Goede Gasten in ArnhemWaar: Arnhem
Wat: Goede gasten is een gratis flexwerkplek in Arnhem met werkplekken en ontmoetingsruimtes voor ondernemers. In het flexcafé Grand Café Mahler heb je comfortabele flexplekken met Wi-Fi en volop mogelijkheden voor een goede kop koffie/ thee en lunch.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het? Gratis
Handig: in het Grand Café kun je op je gemak een hapje eten.

Meer info vind je op Goedegasten.nl


Smart Business Center

Flexwerkplekken Smart Business CenterWaar: Amsterdam & Alkmaar
Wat: Get flexible met de flexwerkplekken van het Smart Business Center. Wil je werken & netwerken combineren? Dan neem je ruimte in de open ruimte. Toch liever wat privacy of concentratie vereist? Dan zijn er ook diverse flexwerkkantoren. Coffeecorner, Wi-Fi en business lounge zijn natuurlijk allemaal aanwezig.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het: werkplekken zijn te huur vanaf € 15 per dag (excl. btw). 

Meer info vind je op Smartbusinesscenter.nl


Good Place 2 Work

Flexwerkplekken Good Place 2 WorkWaar: Rotterdam
Wat: een redelijk uniek concept, namelijk een flexwerkplek enkel voor vrouwelijke ondernemers. Good Place 2 Work is een kleinschalige flexwerkomgeving met een "stilte" kantoor en een open werkomgeving waar je kunt overleggen en telefoneren.
Vergaderfaciliteiten: aanwezig
Wat kost het: werkruimte is te huur vanaf 50 euro per 10 uur of 150 euro per maand, inclusief koffie/ thee, draadloos internet en printen & kopiëren.
Handig: de eerste keer kun je tegen een introductietarief komen ‘proefwerken’ & lunch catering is mogelijk.

Meer info vind je op Goodplace2work.com 


Nomadz

Flexwerkplekken NomadzWaar: Utrecht, Den Haag & Eindhoven
Wat: 'Een inspirerende werkomgeving voor creatieve ondernemers'. Zo zet Igluu zichzelf op de kaart. In de Igluu OneSpace en DaySpace werkplekken vind je dan ook vooral tekstschrijvers, vormgevers en webdevelopers. De werkplekken hebben comfortabele stoelen, snel draadloos internet, een professionele A3-laserprinter en natuurlijk verse koffie. Ook hier heb je de keuze uit stilte werkplekken, ruime tafels waar je met meerdere ondernemers aanschuift, vergaderruimtes en zelfs een dakterras. 
Wat kost het: Een DaySpace abonnement heb je vanaf 137 euro per maand (excl. btw).
Handig: koelkast voor je lunch aanwezig.

Meer info vind je op Igluu.nl 


Coffee Company

Flexwerkplekken bij CoffeecompanyWaar: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Groningen, Delft
Wat: ok, niet echt een officiële flexwerkplek, maar wel populair onder jonge ondernemers om even de laptop open te klappen. Met een goede bak koffie natuurlijk. Voordeel is de dynamische omgeving en gratis zitplek en Wi-Fi. Al moet je de rumoerige omgeving voor lief nemen.
Vergaderfaciliteiten: niet aanwezig
Wat kost het? Gratis. Op de kop koffie na dan.

Meer info vind je op Coffeecompany.nl  

 

Keuze genoeg dus om ook buiten je kantoor aan de slag te gaan. En je mobiele bereikbaarheid? Die blijft met onze slimme telefonie & internet pakketten natuurlijk gewoon optimaal!

Andere interessante tips