Scannen met je telefoon met de Office Lens app

Soms moet je een document inscannen, maar je hebt niet altijd een scanner in de buurt. Zeker niet als je mobiel werkt. De app Office Lens biedt uitkomst. Met deze app wordt jouw smartphone een draagbare scanner.

Scannen met je smartphone

Met Office Lens maak je eenvoudig een foto van bijvoorbeeld notities of bonnetjes. Die afbeeldingen converteer je vervolgens eenvoudig naar PDF, Word en PowerPoint zodat je deze in de gewenste vorm kunt bewerken. Ook kun je foto´s van whiteboards en documenten knippen, verbeteren, leesbaar maken en opslaan in OneNote. 

De app is eenvoudig en het resultaat ziet er ook nog eens netjes en professioneel uit. Check bijvoorbeeld onderstaande voorbeelden.

App voor ondernemers: scannen met Office Lens

 

Het einde van de scanner?

Met de Offlice Lens heb je dus altijd een scanner bij de hand. Hiermee kan het einde van de traditionele scanner weleens in zicht zijn. Is het ook iets voor jou? Je download de app eenvoudig in de Play Store en via iTunes.

Andere interessante tips

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap? 

Compleet op de hoogte van het laatste nieuws?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en handige tips voor ondernemers?