Origineel én lekker: een kopje koffie met jouw logo

De meeste mensen starten hun dag met een kopje koffie. Nu kun je op dát moment al creatief onder de aandacht komen. Met Ripples print je jouw boodschap op melkschuim.

Een leuk contactmoment aan het begin van de dag

Latte Art is hip. Er zijn talloze afbeeldingen en how-to’s te vinden en er zijn zelfs bars die zich puur specialiseren in het maken van creatieve kopjes koffie. Het succes van Latte Art maakt het interessant om jouw prospects op de vroege ochtend meteen een glimlach te bezorgen. Bovendien zie je met een beetje geluk ‘jouw kopje koffie’ voorbij komen op Instagram en creëer je zo nog meer bereik! Daarnaast heeft ook de koffieliefhebber er profijt van, want onderzoek wijst uit dat koffie met Latte Art de smaakbeleving verandert.

Persoonlijke boodschap

Met de bijbehorende app kun je de Ripples-printer bedienen en direct plaatjes uploaden, wijzigen of selecteren uit de bibliotheek. Je kunt per kopje koffie een boodschap instellen en het zo persoonlijk maken als je zelf wilt! Zo kun je iedere prospect of klant van een lekker en leuk kopje koffie voorzien. Een mooie aanvulling voor de ontvangstruimte toch? Voor € 915,- kun je er één aanschaffen al moet je je eerst inschrijven op de wachtlijst.

Zo werkt het

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Compleet op de hoogte van het laatste nieuws?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en handige tips voor ondernemers?