Opel komt met rijdende WiFi-hotspots

Altijd en overal een goede internetverbinding, ook als je onderweg bent? Het kan met de OnStar service van Opel die je wagen verandert in een hotspot op wielen.

Nooit meer traag internet onderweg

Als ondernemer ben je waarschijnlijk vaak onderweg. En dan is het soms even zoeken naar een goede internetverbinding. Opel komt daarom met een nieuwe innovatie: Wi-Fi hotspots in de auto. Zo ben je niet alleen mobiel optimaal bereikbaar, maar is ook tijd dat je 'probeert' te internetten met een super trage internetverbinding verleden tijd.

Nog even snel een afspraak voorbereiden

De bestaande OnStar service is hiervoor uitgebreid met een 4-G verbinding en werkt simpel. Door middel van een geïntegreerde hotspot kun je snel internetten en de verbinding delen met andere gebruikers in de auto. Ideaal dus als je met meerdere collega's onderweg bent naar een afspraak en nog wat wilt voorbereiden. Of gewoon je mail wilt wegwerken natuurlijk.

De OnStar service moet eind 2015 verkrijgbaar zijn voor alle modellen. Over het prijskaartje van de service is op dit moment nog weinig bekend. Het eerste jaar is gratis, waarna de gebruikers een abonnement kunnen afsluiten.

Bron: Bright.nl

Andere interessante tips

Compleet op de hoogte van het laatste nieuws?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en handige tips voor ondernemers?