Nuttig relaxen met braintrain apps

Even ontspannen en toch je tijd nuttig spenderen? Verbeter je hersencapaciteit met braintrainers! Wij zetten er 5 voor je op een rijtje.

Train je brein en vaardigheden met deze braintrain apps

 

Regelmatig besteden we aandacht aan nuttige zakelijke apps. Bijvoorbeeld om te netwerken, mobiel te werken met Microsoft Office of geld te scannen. Omdat je soms ook even wilt ontspannen zetten we 5 gratis apps op een rijtje waarmee je gerechtvaardigd met je mobiel kunt spelen. Apps waar je zelfs slimmer van wordt! 

 

 

 • Lumosity
  Deze app is ontworpen door neurowetenschappers en gericht op het trainen van onder andere geheugen en concentratie met spellen gebaseerd op neuroplasticiteit. Leuk weetje: wetenschappers wereldwijd gebruiken Lumosity-spellen bij onderzoek. Lumosity is beschikbaar voor Android en iOS.
 • Elevate
  Deze braintrainer is een alleskunner waarmee je vaardigheden zoals schrijven, begrijpend lezen, concentratie, rekenen, geheugen, uitspraak en schattingen verbetert. Klinkt misschien saai, maar door de inspirerende gamevorm triggert de game juist om te blijven spelen. Zelf uitproberen? Download de app dan gratis voor Android en iOS.
 • Fitbrains
  Deze award winnende braintrainer app komt uit de stal van het beroemde Rosetta Stone. Met 14 braingames en 360 workouts train je je geheugen, denksnelheid, concentratie en probleemoplossend vermogen. Een populaire app die al meer dan 10 miljoen keer is gedownload en gemiddeld met 4,5 sterren beoordeeld wordt. Uitproberen? De app is beschikbaar voor Android en iOS.
 • Brain Trainer Special
  Deze app laat je, net zoals Lumosity, letterreeksen en telefoonnummers onthouden en rekenkundige problemen oplossen om je brein in topconditie te houden. Hersengymnastiek voor zowel beginners als doorgewinterde die hards. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.
 • Brain Wars
  Competitief van aard? Dan is Brain Wars iets voor jou. In deze braintrainer neem je het in korte brain teasers op tegen tegenstanders over de hele wereld. In deze korte spelletjes van drie rondes los je bijvoorbeeld sommen op of moet je volgordes onthouden. Ook worden eerder behaalde resultaten getoond zodat je niet alleen tegen anderen, maar ook tegen jezelf speelt. Hij is te downloaden voor Android en iOS.

Met deze apps pak je even een momentje van ontspanning, maar train je tegelijkertijd je brein. Een handige combinatie toch?

Meer handige tips voor ondernemers en het laatste nieuws over de Ondernemer van morgen? Bekijk dan ook eens onze blogpagina.

Andere interessante tips

 • Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Mobiel werken: iedereen praat erover, maar hoe regel je dit voor jouw organisatie?

  Met de voortdurende digitalisering van de samenleving is mobiel werken al lang geen unicum meer. Jonge professionals schijnen zelfs een voorkeur te hebben voor een werkgever waar zij mobiel kunnen werken, boven een riant salaris. Toch blijkt er gek genoeg nog nauwelijks beleid voor mobiel werken. Wij helpen je graag op weg met je mobiele bereikbaarheid!

 • Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Meer werkstress door technologie, wat kun je er tegen doen?

  Met alle technologische mogelijkheden zijn mensen bereikbaarder dan ooit. Het is ontzettend verleidelijk om even je mail bij te werken, nog even de resultaten te checken of tóch dat telefoontje van die grote klant nog even te beantwoorden. Voor sommige mensen leidt deze vervaging van werk- en privétijd tot werkstress. Dat kun je echter voorkomen! Wij helpen je graag op weg. 

 • De perfecte koffer voor zakenreizigers

  De perfecte koffer voor zakenreizigers

  Maak jij regelmatig business trips of ben je dagelijks op pad met een hoop spullen in je trolley? Dan is de nieuwe G-RO koffer jouw nieuwe reismaatje die flexibel ondernemen nog gemakkelijker maakt.

 • Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Een goed begin.. 5 tips voor beginnende ondernemers

  Of je nu van jongs af aan al een ondernemersdroom hebt of dat de drang om te ondernemen pas net is ontstaan; voor jezelf beginnen is behoorlijk spannend. Wij helpen je daarom graag bij jou eerste stappen als ondernemer met deze vijf tips voor startende ondernemers.

 • 8 tips om je data beter te beveiligen

  8 tips om je data beter te beveiligen

  De beveiliging van je data is niet alleen essentieel, maar voor MKB-bedrijven soms ook een flinke uitdaging. Daarom hebben we acht tips voor je om de data van jouw bedrijf beter te beveiligen.

 • Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Google gaat mobiel internet stuk sneller maken

  Pagina's op je smartphone die traag of niet volledig laden zijn voor veel mensen een ergernis. En eerlijk is eerlijk, het past dan ook niet meer in het plaatje van onze high tech maatschappij waarin alles snel moet gaan. Google gaat met het open-source project Accelerated Mobile Pages (AMP) de strijd aan met trage content die de online ervaring onnodig vertraagt.

 • Zo gaan topondernemers om met stress

  Zo gaan topondernemers om met stress

  Stress, stress en nog eens stress. Heb jij soms ook het gevoel dat je minder productief bent door stress op de werkvloer? Laat je dan inspireren door de manier waarop deze topondernemers ermee omgaan.

 • Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Productiever ondernemen: haal meer uit je werkdag

  Veel ondernemers denken dat je door de hele dag keihard door te werken het meeste uit je werkdag haalt. Onderzoek van carrièrewebsite The Muse toont echter aan dat dit niet het geval is. Maar hoe haal je dan wel het meeste uit je werkdag? We vertellen het je in dit artikel.

 • Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  Wat betekent Prinsjesdag voor ondernemers?

  De Prinsjesdag van 2015 bracht dit keer goed nieuws en positieve vooruitzichten. Zo zit de economie volgend jaar weer op het niveau van voor de crisis. Benieuwd welke gevolgen dit voor jou als ondernemer heeft? Wij hebben de belangrijkste veranderingen op een rij gezet.

 • 3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  3 tips om 24/7 bereikbaar te zijn

  Werk en privé versmelten steeds meer en daardoor vervagen ook de kantoortijden. Het is echter niet voor iedere organisatie weggelegd om 24/7 bereikbaar te zijn. Of toch wel? Hosted telefonie kan dan uitkomst bieden. Wij geven je graag 3 tips om ervoor te zorgen dat geen oproep verloren gaat. Zo is jouw business optimaal bereikbaar voor jouw relaties!

 • 5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  5 vragen om jouw optimale bereikbaarheid in kaart te brengen

  Communicatie kent vrijwel geen beperkingen in tijd of plaats meer.  Het aantal mobiele devices is ongekend hoog.  Ook sociale media zijn door het grote aantal gebruikers nog altijd belangrijke communicatiekanalen. Dit brengt niet alleen talloze mogelijkheden, maar ook verwachtingen met zich mee. We leven in een 24-uurs economie. Iedereen kan altijd en overal bereikbaar zijn.  Maar wil jij dat wel?  Hoe bereikbaar moet jouw organisatie eigenlijk zijn? Wij zetten 5 vragen op een rijtje om daar achter te komen.

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?