Nuttig relaxen met braintrain apps

Even ontspannen en toch je tijd nuttig spenderen? Verbeter je hersencapaciteit met braintrainers! Wij zetten er 5 voor je op een rijtje.

Train je brein en vaardigheden met deze braintrain apps

 

Regelmatig besteden we aandacht aan nuttige zakelijke apps. Bijvoorbeeld om te netwerken, mobiel te werken met Microsoft Office of geld te scannen. Omdat je soms ook even wilt ontspannen zetten we 5 gratis apps op een rijtje waarmee je gerechtvaardigd met je mobiel kunt spelen. Apps waar je zelfs slimmer van wordt! 

 

 

 • Lumosity
  Deze app is ontworpen door neurowetenschappers en gericht op het trainen van onder andere geheugen en concentratie met spellen gebaseerd op neuroplasticiteit. Leuk weetje: wetenschappers wereldwijd gebruiken Lumosity-spellen bij onderzoek. Lumosity is beschikbaar voor Android en iOS.
 • Elevate
  Deze braintrainer is een alleskunner waarmee je vaardigheden zoals schrijven, begrijpend lezen, concentratie, rekenen, geheugen, uitspraak en schattingen verbetert. Klinkt misschien saai, maar door de inspirerende gamevorm triggert de game juist om te blijven spelen. Zelf uitproberen? Download de app dan gratis voor Android en iOS.
 • Fitbrains
  Deze award winnende braintrainer app komt uit de stal van het beroemde Rosetta Stone. Met 14 braingames en 360 workouts train je je geheugen, denksnelheid, concentratie en probleemoplossend vermogen. Een populaire app die al meer dan 10 miljoen keer is gedownload en gemiddeld met 4,5 sterren beoordeeld wordt. Uitproberen? De app is beschikbaar voor Android en iOS.
 • Brain Trainer Special
  Deze app laat je, net zoals Lumosity, letterreeksen en telefoonnummers onthouden en rekenkundige problemen oplossen om je brein in topconditie te houden. Hersengymnastiek voor zowel beginners als doorgewinterde die hards. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.
 • Brain Wars
  Competitief van aard? Dan is Brain Wars iets voor jou. In deze braintrainer neem je het in korte brain teasers op tegen tegenstanders over de hele wereld. In deze korte spelletjes van drie rondes los je bijvoorbeeld sommen op of moet je volgordes onthouden. Ook worden eerder behaalde resultaten getoond zodat je niet alleen tegen anderen, maar ook tegen jezelf speelt. Hij is te downloaden voor Android en iOS.

Met deze apps pak je even een momentje van ontspanning, maar train je tegelijkertijd je brein. Een handige combinatie toch?

Meer handige tips voor ondernemers en het laatste nieuws over de Ondernemer van morgen? Bekijk dan ook eens onze blogpagina.

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?