Momentje voor jezelf op de werkvloer met de Treehouse 2

Ben je de drukte op de werkvloer even zat en wil je gewoon op je gemak doorwerken of ontspannen? Dan is de Treehouse 2 de ´zen spot´ die je zoekt.

Productiever werken én relaxen met de Treehouse 2Compacte oplossing voor productiever werken

Rondrennende collega´s, telefoons die de hele dag door overgaan en een chaotische sfeer. Je hebt van die dagen dat alles productief werken onmogelijk lijkt te maken. Ontwerper Dymitr Malcew ging aan de slag met een concept dat een momentje van rust op de werkvloer mogelijk maakt en ontwierp de Treehouse 2. Een creatieve en compacte oplossing waarin je op een comfortabele manier door kunt werken. Ook voor die dagen dat de werkvloer een slagveld is.

Productiever werken of een power nap?

De Treehouse 2 ziet eruit als een echte loungehoek en is geïnspireerd door de vorm van een boomhut. Als je er twee tegen elkaar aanzet lijkt het dan ook sprekend op een boomhut van vroeger! De Treehouse 2 is voorzien van een relaxte bank zodat je op een comfortabele manier door kunt werken en heeft wieltjes zodat hem eenvoudig zodat je hem eenvoudig verplaatst. Zo kun je er bijvoorbeeld meerdere bij elkaar zetten voor een overleg of juist één helft tegen de muur zetten voor een snelle power nap. Een veelzijdige en compacte werkruimte dus waarin je zowel kunt doorwerken als even kunt uitrusten.

Iets voor jou? Check dan de site van Malcew en kijk ondertussen ook eens op onze blog voor meer tips voor productiever ondernemen.

Bron: Want.nl | Foto: Malcew.com

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?