Met deze app vind je direct een flexplek (in Amsterdam)

Ben jij als ondernemer veel onderweg en regelmatig op zoek naar een goede flex werkplek? Dan maakt de app Work Hard Anywhere je leven een stuk gemakkelijker.

Vind een flexplek in de regio met de app Work Hard AnywhereIn Nederland zijn duizenden flexplekken te vinden waar jij als ondernemer even snel tussendoor aan het werk kan. Toch is het vinden van een flexplek in de buurt soms een hele uitdaging.  De nieuwe app Work Hard Anywhere speelt hier slim op in en laat zien welke plekken geschikt zijn om te werken. 

Direct faciliteiten checken

Internationaal is de app al langer bekend en in maar liefst zeshonderd verschillende landen actief. En nu dus ook in Nederland. In de app check je bij elke locatie eenvoudig of deze beschikt over WiFi, voldoende capaciteit, parkeergelegenheid en een eetgelegenheid. Daarnaast zie je ook welke vrienden of relaties op een plek aan het werk zijn. Dit maakt het ook eenvoudiger om te netwerken.

Vooral flexplekken in Amsterdam

Work Hard Anywhere is nog relatief nieuw in Nederland en biedt op dit moment vooral flexplekken in Amsterdam.  Het is dus nog even afwachten hoe snel de database met zich uitbreidt. Maar, het is een leuke app om in de gaten te houden.

Work Hard Anywhere is gratis te downloaden voor iOS en komt binnenkort met een Android versie. Meer weten? Check dan ook even de site op http://workhardanywhere.com/

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?