Handige gadget: opvouwbaar zonnepaneel voor onderweg

Onderweg even snel je tablet of smartphone opladen? Het kan met de Solar Paper! Wederom een interessant Kickstart project om in de gaten te houden.

Gadget voor ondernemers: de draagbare Solar Paper zonnepanelenDe dunste en lichtste oplader op zonne-energie

Als ondernemer ben je steeds afhankelijker van apparaten zoals je tablet, smartphone en laptop. Het is dus flink balen als de batterij het begeeft en je niet meer bereikbaarheid bent. Gelukkig staat de techniek voor niets. De creatieve geesten achter Yolk bedachten de Solar Paper. Dit concept draait om een piepklein, opvouwbaar zonnepaneeltje dat je overal mee naar toe kan nemen. De Solar Paper is naar wens samen te stellen en uit te rusten met meerdere vellen.

Ieder vel is goed voor 2,5 watt en bestaat uit zonnecellen die met magneten aan elkaar zitten. Hierdoor doseer je eenvoudig de stroomtoevoer én treedt er nauwelijks slijtage op omdat er geen vouwen in het ontwerp zitten. 

Even onderweg je batterij opladen

Voor het opladen van je smartphone heb je aan twee vellen genoeg. Hiermee heb je in ongeveer 2,5 uur weer een volle batterij. Voor een iPhone 6 Plus of een iPad is drie of vier units ideaal. Zo is de Solar Paper dus een superhandige gadget die je eenvoudig meeneemt en waarmee niet langer halverwege de dag met een lege batterij zit!

Check onderstaand een video over de werking van de Solar Paper of pre-order hem op Kickstarter.com. Voor een Solar Paper van 10 watt ben je ongeveer 127 euro kwijt.

 

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?