Google helpt ondernemend Nederland met Digitale Werkplaats

Volgens Google laten veel ondernemers kansen liggen door te weinig te doen met de online mogelijkheden voor hun onderneming. Daarom gaat de internetgigant hen een handje helpen met de campagne Digitale Werkplaats.

Met de campagne Digitale Werkplaats biedt Google ondernemers de kans op gratis workshops over online zaken doen te volgenOnline zaken doen is tegenwoordig in de meeste sectoren essentieel om te blijven groeien. Toch lijken veel bedrijven nog tekort te schieten bij de inzet van online binnen hun dienstverlening. Een gemiste kans volgens Google, die daarom nu de campagne Digitale Werkplaats is gestart om MKB’ers en ZZP’ers meer te leren over de kracht van online. 

Wat is de Digitale Werkplaats?

De Digitale Werkplaats is volgens Google 'dé plek waar je als ondernemer met ambitie het juiste gereedschap krijgt voor groei'. Hiervoor organiseert Google gratis workshops waarin je als ondernemer meer te weten komt over specifieke topics omtrent online ondernemen.

Workshops over online ondernemen

Elke workshop duurt een dagdeel en geeft de gelegenheid om drie modules te volgen. Je hebt hierbij de keuze uit de volgende modules:

  • Hoe vergroot u uw naamsbekendheid?
  • Hoe vergroot u de online zichtbaarheid?
  • Haalt u alles uit uw website? Meten is weten!
  • Groei financieren. Hoe werkt dat?
  • De voordelen van online samenwerken.

De perfecte gelegenheid dus als jij als ondernemer meer met online wil gaan doen, maar zoekende bent hoe je dit het beste aanpakt.

Aanmelden voor de workshops van de Digitale Werkplaats?

De eerste workshop vindt op 16 en 17 november plaats in Eindhoven, waarna in 2016 andere steden volgen. Ook iets voor jou? Dan kun je jezelf direct aanmelden via de website van de Digitale Werkplaats.

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?