De perfecte koffer voor zakenreizigers

Maak jij regelmatig business trips of ben je dagelijks op pad met een hoop spullen in je trolley? Dan is de nieuwe G-RO koffer jouw nieuwe reismaatje die flexibel ondernemen nog gemakkelijker maakt.

De G-RO is de perfecte koffer voor zakenreizigersHet ongemak dat reiskoffer heet

De G-RO is een nieuwe reiskoffer die slim inspeelt op de behoeftes van de zakelijke reiziger. Voor het design is gekeken naar huidige irritaties en onhandigheden waar je bij reiskoffers mee te maken hebt. Zo maken de kleine wieltjes het bijna onmogelijk om de koffer op een fatsoenlijke manier achter je aan te trekken en is er vooral ruimte voor kleding en cosmetische accessoires. Vaak niet waar je als reizende ondernemer behoefte aan hebt.

Koffer voor de moderne ondernemer

Daarom komt G-RO nu met een nieuw concept dat wél overeenkomt met de wensen en eisen van de moderne ondernemer. Zo zit deze koffer vol met handige snufjes zoals een vak voor je laptop, een uitklapbare tabletstandaard én een ingebouwde batterij waarmee je jouw smartphone zo tien keer kan opladen. Ideaal om je bereikbaarheid ook onderweg op en top te houden. Overigens is er natuurlijk nog ruimte genoeg om ook zaken zoals kleding kwijt te kunnen.

Praktisch en stijlvol

Ook in gebruik is de G-RO aanzienlijk verbeterd. Zo zorgen de wielen ervoor dat hij moeiteloos achter je aanrijdt en is het zwaartepunt verplaatst waardoor de koffer minder snel omvalt. Daarnaast is hij voorzien van een extra lange uitschuifbare handgreep en ziet hij er ook nog eens lekker gestroomlijnd en zakelijk uit. Zo lijkt de G-RO de ideale reispartner te zijn voor zakenreizigers en ondernemers die regelmatig onderweg zijn en een stijlvolle en functionele manier zoeken om spullen mee te nemen.

Bekijk ook eens onderstaande video over de G-RO koffer en kijk voor meer info op Kickstarter.com.

Bron: Want.nl

Andere interessante tips

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap? 

Compleet op de hoogte van het laatste nieuws?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en handige tips voor ondernemers?