Spete.nl IT Diensten

Spete.nl ICT Diensten is een onafhankelijke ICT leverancier, welke is gevestigd te Nijmegen. Spete ICT Diensten richt zich op het MKB. Door middel van een samenwerkingsverband met onze partners, kunnen wij een breed pakket aan ICT-‐diensten leveren. Van het leveren van hard-­ en software tot het volledig beheren van uw systeem. Ook kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van uw wifi netwerk en VoIP oplossing.

VoIP - goedkoop zakelijk bellen voor het MKB

Internettelefonie, of bellen via het internet is exact waar Voice over IP (VoIP) voor staat. In vergelijking met traditioneel (analoog) bellen verandert er op het gebied van de basis functionaliteit niets, echter levert het gebruik van VoIP een aanzienlijke kostenbesparing op. Kortom, goedkoop zakelijk bellen voor het MKB. Naast de standaard functionaliteit zijn er diverse extra functies mogelijk.

Vaste kosten en overal controle over uw bereikbaarheid

Spete.nl ICT Diensten komt tegemoet aan de wensen van u, als moderne ondernemer, om optimaal bereikbaar te zijn. Dat betekent onbeperkt bellen tegen een vast tarief per maand zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. U kunt diverse oplossingen inregelen met VoIP, zoals een automatische receptioniste, belgroepen en uitgebreide doorschakelmogelijkheden. De meest unieke voordelen van zijn echter de flexibiliteit en controle. U kunt uw bedrijfstelefonie volledig zelf beheren in een eigen portal, maar ook op uw tablet of smartphone. Zo heeft u altijd en overal controle over uw bereikbaarheid en VoIP centrale in de cloud.

Steeds meer bedrijven stappen over

VoIP is de oplossing voor het MKB om goedkoop zakelijk te bellen. Over het algemeen geldt dat er een besparing van 40% tot 60% valt te realiseren op telefoniekosten. Daarnaast bellen VoIP gebruikers onderling gratis met als gevolg dat steeds meer bedrijven overstappen.

Wilt u meer weten over ons?
Ga dan naar http://www.spete.nl/voip-­‐aanleggen.html

Spete.nl IT Diensten

Spete.nl IT Diensten

Roggeweg 28B
6534 AJ Nijmegen

Ik wil het graag zien

Misschien wil je Compleet nog even zien. Dat kan! Onze Servicepartners geven je graag een demonstratie.
 

Wij verzorgen