Compleet onderscheiden met MKB Best Choice Award

Compleet is onderscheiden met een MKB Best Choice Award. IT magazine WINMAG Pro heeft de award toegekend na een grondige test. Zij geven hiermee aan dat Compleet naadloos aansluit op de huidige wensen binnen het MKB. 

 

WINMAG Pro en de MKB Best Choice-Awards
WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en -oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. Producten en diensten die zijn onderscheiden met een Best Choice Award zijn volgens WINMAG Pro veilige en/ of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers.

Waarom Compleet

Een fragment uit het artikel: “Compleet is zoals de naam al zegt een zeer volledige, gemakkelijk te beheren zakel­ijke telefonieoplossing. De interface is praktisch ingericht en alle functies hebben een duidel­ijk doel en zijn gemakkel­ijk instelbaar. Er z­ijn niet langer apart geschoolde medewerkers nodig om gebruikersprofielen en telefonieopties in te stellen, iedereen met een basale kennis van apps en het internet kan met de interface overweg. Ondernemers kunnen eindelijk het heft in eigen hand nemen en ingewikkelde zakel­ijke oplossingen laten voor wat ze z­ijn.” Het volledige artikel is online en in het magazine van december 2014 verschenen.

Klantbehoefte centraal

Wij zijn ontzettend trots op dit resultaat. Dit bevestigt dat onze visie op het belang van gebruikersgemak aansluit op de behoeften van de zakelijke markt. Deze award is een mooie stok achter de deur om hierop door te pakken. 

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?