Compleet onderscheiden met MKB Proof Award 2015

Compleet is door IT Magazine WINMAG Pro onderscheiden met een MKB Proof Award. Dit omdat Compleet het MKB functionaliteiten biedt die normaal alleen voor grote ondernemingen zijn weggelegd. Bovendien doet Compleet dat op basis van aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden. Hiermee speelt Compleet succesvol in op de wensen van de moderne ondernemer en heeft daarmee de titel ‘MKB Proof’ verdiend. 

Eerder al ontving Compleet een MKB Best Choice Award na een grondige test. Door de toevoeging van uitgebreide nieuwe functionaliteiten is Compleet ook ditmaal in de prijzen gevallen. Zij geven hiermee aan dat Compleet naadloos aansluit op de huidige wensen binnen het MKB. 

WINMAG Pro en de MKB Proof Awards

WINMAG Pro informeert en adviseert over ict-ontwikkelingen en -oplossingen voor serieuze computergebruikers en professionals. Producten en diensten die zijn onderscheiden met een MKB Proof Award zijn volgens WINMAG Pro veilige en/ of verstandige ict-investeringen en voldoen volgens hen aan de huidige eisen en wensen van zakelijke computergebruikers. De awards worden toegekend aan producten en diensten die niet mogen ontbreken in een moderne mkb-werkomgeving. Bovendien zijn dit producten en diensten waarvan de lezers in verschillende onderzoeken hebben aangegeven dat deze relevant zijn voor hun onderneming.

Waarom Compleet

Dit jaar is Compleet versterkt met een Wachtrij functionaliteit en de mogelijkheid om zowel vast als mobiel onbeperkt te bellen. Hiermee speelt OneXS in op de behoefte aan vaste kosten én de voortdurende trend van mobiel werken. Dit sprak de redactie zeer aan. In combinatie met de eerdere ervaring is Compleet daarom wederom beloond met een award. 

Een fragment uit het artikel over het toekennen van de MKB Proof Award:” Elke ondernemer die zijn zakelijke telefonie liever zelf in de hand heeft , kan dit zonder veel moeite doen met Compleet van OneXS. Doorschakelingen, oproepverdelingen en keuzemenu’s kun je met enkele klikken realiseren in een online klantomgeving of de gratis iOS- of Android-app. Net zo makkelijk is het toevoegen of verwijderen van nieuwe gebruikers. Elke avond wordt geregistreerd wat je die dag verbruikt hebt, zodat je nooit te veel betaalt. Deze handige functies kenmerken Compleet. […] Met Compleet haal je een complete telefooncentrale in de cloud in huis, met functies die tot nu toe alleen waren voorbehouden aan grote ondernemingen, zonder de investering die daar normaal mee gemoeid gaat.”

Het volledige artikel kun je hier teruglezen.

Compleet is een dienst voor ondernemers, door ondernemers

Compleet is ontwikkeld voor ondernemers, door ondernemers. We luisteren continu naar de vraag in de markt en bekijkt hoe wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. Deze award onderstreept dat we op de goede weg zijn!

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Onze slimme oplossingen voor zakelijke telefonie

Compleet.nl biedt eigenwijze zakelijke telefonie waarmee jij je bereikbaarheid volledig zelf regelt. Klaar voor de volgende stap?