Nieuws

Jouw onderneming staat nooit stil en wij ook niet. We volgen dag in dag uit de ontwikkelingen en de markt en kijken of wij je nog beter van dienst kunnen zijn. We houden je graag op de hoogte van onze ontwikkelingen!

 • Compleet breidt partnernetwerk uit met 60 Optie1 winkels

  Compleet breidt partnernetwerk uit met 60 Optie1 winkels

  Compleet wordt door de kersverse samenwerking met Optie1 in één keer uitgebreid met 60 extra verkooppunten door heel Nederland. Hiermee is optimale bereikbaarheid nóg toegankelijker voor het Nederlandse MKB.

 • Compleet onderscheiden met MKB Proof Award 2015

  Compleet onderscheiden met MKB Proof Award 2015

  Compleet is door IT Magazine WINMAG Pro onderscheiden met een MKB Proof Award. Dit omdat Compleet het MKB functionaliteiten biedt die normaal alleen voor grote ondernemingen zijn weggelegd. Bovendien doet Compleet dat op basis van aantrekkelijke tarieven en flexibele voorwaarden. Hiermee speelt Compleet succesvol in op de wensen van de moderne ondernemer en heeft daarmee de titel ‘MKB Proof’ verdiend. 

 • Compleet uitgebreid met geavanceerde wachtrij-mogelijkheden

  Vanaf vandaag biedt Compleet geavanceerde wachtrij-mogelijkheden. Hiermee hebben ondernemers nog meer mogelijkheden om oproepen af te handelen. De voortdurende innovatie maakt Compleet de perfecte telefonieoplossing voor íedere ondernemer. 

Compleet op de hoogte van het laatste nieuws?

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zakelijke bereikbaarheid en handige tips voor ondernemers?