VaccinatieZorg is Compleet

“Het is essentieel om goed bereikbaar te zijn in situaties waarin sprake is van besmettingsgevaar. Dankzij Compleet kunnen we dit waarmaken.”

VaccinatieZorg vaccineert in Nederland jaarlijks tienduizenden werkenden. In samenwerking met Arbo-diensten, verzekeraars en brancheverenigingen minimaliseert VaccinatieZorg op effectieve wijze het ziekteverzuim. Naast griep-vaccinaties verzorgt VaccinatieZorg zowel preventief als reactief alle overige bedrijfsvaccinaties zoals DTP, Kinkhoest en Hepatitis A en B. Voor eerste hulp bij prikincidenten kunnen organisaties een beroep doen op PrikPunt; het 24-uurs meld- en adviespunt van VaccinatieZorg.

Compleet Zakelijke Telefonie

OneXS begrijpt dat ondernemers van nu altijd bereikbaar willen zijn en tegelijkertijd op zoek zijn naar flexibiliteit en transparantie. Met Compleet Office beschik je over een complete oplossing voor je zakelijke telefonie. Die kun je naar wens nog uitbreiden met Compleet Mobiel en Compleet Internet. Voor een vast bedrag per maand beschik je over een telefooncentrale in de cloud, waarmee je onbeperkt kunt bellen binnen Nederland.

Voordelen voor VaccinatieZorg

  • Zelf kunnen beheren van instellingen
  • Altijd en overal bereikbaarheid kunnen regelen met de portal en Remote app
  • Beheren van doorschakelingen, geen oproep gaat verloren
  • Betrouwbaarheid Compleet Office met oog op essentiële bereikbaarheidvragen

Download de case

Past Compleet bij jou?

In 4 vragen weet je of Compleet bij jouw bedrijf past.

Andere interessante cases